Vertrouwd, vakkundig, vooruitstrevend

Of het nu gaat om krijten, reinigen, uitruimen of een ruimtebehandeling, bij loonbedrijf Van Veldhoven bent u aan het goede adres.  Van Veldhoven is meer dan vijftig jaar een begrip in de Nederlandse glastuinbouw.

De drie V’s van Van Veldhoven:

  • Vertrouwd – Van Veldhoven is een bedrijf met historie en dat schept vertrouwen. In 1963 startte oprichter Koos van Veldhoven met het loonbedrijf. Nu staan zijn drie zoons John, Marcel en Dennis aan het roer. Met even veel passie als hun vader verrichten zij verschillende werkzaamheden in opdracht uit.
  • Vakkundig – Bij Van Veldhoven kennen ze de tuinbouw. De mensen van Van Veldhoven weten aan welke eisen loonwerk op een modern glastuinbouwbedrijf moet voldoen en leveren dan ook de beste kwaliteit. Flexibiliteit staat daarbij voorop.
  • Vooruitstrevend – Van Veldhoven beschikt over een modern machinepark en werkt voortdurend aan innovatie. Zo wordt maximale efficiëntie gegarandeerd.

Laatste nieuws

Krijt op tijd

“Krijt op tijd’ De lijfspreuk van Machinaal Loonbedrijf van Veldhoven dook ruim 40 jaar geleden voor het eerst op. Destijds bedacht door oprichter Koos van Veldhoven. Ter promotie van het krijt- en coatseizoen heeft het bedrijf uit De Lier de bekende...

Lees meer 

V-REX. Schoner en efficient versnipperen!

Na uitgebreid testen is onlangs de V-REX van Veldhoven in gebruik genomen. V-Rex is de nieuwste versnippermachine van Van Veldhoven. V-REX voldoet als eerste versnippermachine aan alle toekomstige mileu eisen. Met de krachtige John Deere Final Tier 4...

Lees meer 

Video