Eerste teeltwisseling bij Sublimato perfect verlopen

Alle teeltwisseling werkzaamheden bij Sublimato, het nieuwe bedrijf van Van Adrichem Kwekerijen in Westdorpe Zeeland is naar volle tevredenheid verlopen. De meeste werkzaamheden werden uitgevoerd door Machinaal Loonbedrijf van Veldhoven uit De Lier. De twee bedrijven hebben een jarenlange relatie opgebouwd op de Westlandse bedrijven van Van Adrichem. Ondanks de grote afstand tussen Westdorpe en De Lier was het voor Van Adrichem vanzelfsprekend dat de verschillende teeltwisselwerkzaamheden op het nieuwe bedrijf tevens door Van Veldhoven uitgevoerd zouden worden.

“De kennis en ervaring die we samen delen is goud waard” zegt Bas van Adrichem tevreden. “De eerste keer teeltwisseling op een nieuw bedrijf heeft toch iets speciaals, het zijn je eerste planten die door de versnippermachine gaan.” Ook voor een nieuwe kas geldt dat deze grondig gereinigd moet worden, dit heeft Van Veldhoven gedaan met de volautomatische aquajets.  “Het was een machtig gezicht hoe snel een teeltwisseling kan plaatsvinden, we zijn dan ook dik tevreden over de mannen van Van Veldhoven”

“De werkers hebben overnacht in het hotel waarvan de bar tevens onze stamkroeg is, dus behalve goed werk was het in de avonden ook erg gezellig. Nu echt op naar de nieuwe teelt”! Zo sluit Bas van Adrichem af.