Eindelijk volop krijt- en coatweer

Na weken lang slechte tot zeer slechte weersomstandigheden voor het aanbrengen van een krijt- of coatlaag op kasdekken is het voor loonwerkers en spuitbedrijven deze week vol aan de bak.

Al weken lang staan er veel bedrijven op de planning om dan wel machinaal of handmatig te worden voorzien van een krijt- of coatlaag. “Terwijl het assortiment verschillende soorten krijt- en coatmiddelen groter is dan ooit, heb je toch echt eerst goed weer nodig om het aan te brengen”

“Bij nat weer of te harde wind kan er gewoon nergens gewerkt worden. Het is dus elke dag aankijken en soms wel 3x per uur de weersvoorspellingen checken” zegt Dennis van Veldhoven van het gelijknamige Machinaal Loonbedrijf uit De Lier. Hij vervolgt; “Onze teams staan elke dag klaar om aan de slag te gaan echter afgelopen weken was het echt een rampzalig weer maar vanaf nu gaan we volledig los”

Onlangs lanceerde Van Veldhoven het eigen 3xV vignet, wat dient als waarborg voor bedrijven die graag werken met een vooruitstrevend, vakkundig en bovenal vertrouwd loonbedrijf.