Nieuwe 'Krijt op tijd' campagne met Jill Kleinjan

Het begon als een goede grap tijdens onze wekelijkse vrijdagmiddagborrel op de zaak. Die keer dronk Aad Tijsen van ons reclameburo Flint Creative een drankje mee. 'Laten we model Jill Kleinjan eens op een krijtmachine zetten, dan pak je pas echt spraakmakende aandacht'.

Bij van Veldhoven zijn we altijd wel voor iets leuks en onverwachts. Model Jill Kleinjan werd benaderd en bereid gevonden mee te werken. Onlangs werd op het kasdek van RijnPlant een shootingday gehouden. Begeleid door visagiste en styliste werden op een ijskoude ochtend meer dan 1000 foto's geschoten door fotograaf Glenn Mostert van Flint Creative.

In KAS Magazine 'thema Jongeren' worden binnenkort de meest aansprekende foto's getoond. Jill zal te zien zijn in onze nieuwe 'Krijt op Tijd' campagne. Verder ontvangen trouwe relaties een levensgrote poster van Jill. Op ons twitterkanaal zullen regelmatig sneak previews getoond worden. Een grotere reden om ons te volgen op Twitter @vanveldhovenbv kunnen we niet bedenken. Krijt op Tijd en alvast een succesvolle teelt gewenst!
 
Team van Veldhoven.