‘Vrienden van Veldhoven Live’ groot succes

Meer dan 800 klanten en relaties bezochten zaterdag avond het jubileumfeest van Machinaal Loonbedrijf van Veldhoven in De Lier. In 1963 begon oprichter Koos van Veldhoven met het overnemen van verschillende klussen van tuinders in de buurt. Dat deed hij met succes en steeds meer bedrijven wisten hem te vinden.

Vandaag de dag runnen de 3 broers Dennis, Marcel en John, samen met het team van medewerkers een modern en innovatief loonbedrijf.

Na 50 jaar was het tijd voor een feest om op deze wijze klanten en relaties te bedanken voor klanditie en vertrouwen. Daarom werd zaterdag avond grof uitgepakt. Het bedrijf werd in korte tijd omgetoverd tot een echte Amsterdamse kroegenstraat. De opkomst was enorm en er werd tot ver in de kleine uurtjes doorgetrokken.

In een korte speech zei Marcel van Veldhoven dat vader Koos hun altijd heeft meegegeven; Scoren doe je door flexibel te zijn ‘en dat is de reden waarom wij vandaag de dag dit innoverende loonbedrijf  draaien, want flexibel zijn we ondanks onze grote groei altijd gebleven’

Tegelijkertijd met het jubileumfeest ging tevens de nieuwe website het loonbedrijf live. De foto’s van Vrienden van Veldhoven zijn vanaf woensdag te zien op de site. De website is ontwikkeld door Speax All About Identity in Naaldwijk.