55 jaar vakmanschap

Machinaal loonbedrijf Van Veldhoven is een modern loonbedrijf gespecialiseerd in efficiƫnte dienstverlening in de glastuinbouw. De directie bestaat uit de drie broers John, Marcel en Dennis van Veldhoven. Het bedrijf is volledig VCA-gecertificeerd. Dat betekent dat er veilig en milieuverantwoord wordt gewerkt.

Familiebedrijf met geschiedenis

Machinaal loonbedrijf Van Veldhoven is in 1963 opgericht door Koos van Veldhoven. Koos nam verschillende klussen van tuinders in de buurt over. Dat deed hij met succes en steeds meer bedrijven wisten hem te vinden. Zo groeide zijn loonbedrijf tot een begrip in het Westland.  Inmiddels komt het loonbedrijf met de meest innovatieve machines op moderne glastuinbouwbedrijven door heel Nederland.

Innovatief en deskundig

Kwaliteit en flexibiliteit staan bij Van Veldhoven hoog in het vaandel. Het bedrijf werkt met de meest moderne machines, waarvan er een aantal in eigen beheer is ontwikkeld zoals de Aquajet. Met deze machine kan vol-automatisch het glas aan de binnenzijde van de kas worden gereinigd. Deze innovatie betekende niet alleen een verbetering van de arbeidsomstandigheden van de eigen medewerkers, maar ook een nauwkeuriger reinigingsresultaat.