Krijt op tijd

Een krijtlaag moet gelijkmatig en egaal zijn zodat het gewas zo een optimaal mogelijk wordt beschermd tegen te veel instraling. Van Veldhoven maakt gebruik van de nieuwste technieken bij het krijten van kassen waarmee een zo groot mogelijke efficiƫntie wordt bereikt. Wij werken met alle bekende krijtmiddelen.

Machinaal krijten

Als uw kas beschikt over een servicerail dan is machinaal krijten mogelijk. Onze machines zijn geschikt voor alle kasdekmaten. De machines voldoen aan de laatste veiligheidseisen en zijn voorzien van een eigen stroomvoorziening, zodat er geen kabels langs de kas liggen en er bij u geen stroomafname plaatsvindt.

Machinaal coaten

Diffuus coaten van het kasdek verhoogt de vitaliteit van het gewas, omdat het licht dieper doordringt neemt de productie toe. Het aanbrengen van tijdelijke diffuse coating is vele malen goedkoper dan de hoge investering in permanent diffuusglas. Volgens producenten van diffuse coatings is ook het resultaat van coatings aanzienlijk hoger dan dat van diffuusglas.

Als onafhankelijk loonbedrijf werken wij met diffuse coatings van alle bekende fabrikanten.

Handmatig krijten

Wij kunnen ook handmatig krijt aanbrengen op het kasdek. Indien gewenst monteren wij een servicerail zodat er in de toekomst ook machinaal kan worden gewerkt.

Krijten van bedrijfshallen, lichtkoepels en andere objecten

Voor het tegengaan van ongewenste lichtinval of overmatige warmte kunnen wij ook platte daken, bedrijfshallen, lichtstraten en lichtkoepels krijten. Hierdoor zal de overlast aanzienlijk afnemen.

Voor een prijsopgave of meer informatie kunt u contact opnemen via de contactpagina.

Video