De meest heldere oplossing

Om een maximale lichtdoorlaat van het kasdek te garanderen is het zaak dat er geen vervuiling op het glas aanwezig is. Van Veldhoven kan zowel tijdens als na afloop van de teelt het kasdek vakkundig en efficiënt reinigen. Bovendien kunnen wij tijdens de teelt de goten doorspuiten om zo verstopping te voorkomen.

Binnenkant reinigen van lege kas

Voor het reinigen van de binnenkant van de kas gebruikt Van Veldhoven de volautomatische  Aquajet. Deze reinigingskar hebben wij in eigen beheer ontwikkeld om volledig automatisch onder hogedruk het glas aan de binnenzijde schoon te kunnen maken. De Aquajet heeft een  maximaal hoog bereik en geeft een uniek resultaat. Voor het reinigen aan de binnenkant van het kasdek zijn verschillende reinigingsmiddelen beschikbaar.

Buitenkant reinigen

In het najaar moet krijt efficiënt én volledig van het kasdek worden verwijderd. Van Veldhoven werkt met de meeste moderne oplossingen om kasdekken te reinigen. De gebruikte methode hangt daarbij af van het type vervuiling.

Als de kas over een servicerail beschikt  dan is machinaal reinigen mogelijk. Wij hebben machines die  geschikt zijn voor alle kasdekmaten. Bij vervuiling met algen wordt gewerkt met een fluorhoudend middel, wat direct met water wordt afgespoten. Ook borstelen met een volautomatische reinigingsmachine is mogelijk.

Voor een prijsopgave of meer informatie kunt u contact opnemen via de contactpagina.

Video